nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szép nevet kap Weisz Fanniék gyereke

Szép nevet kap Weisz Fanniék gyereke

Weisz Fanniék már rajta vannak a babaprojekten, ez nem titok. A legbátrabb páros versenyzői pedig a baba nevét is elárulták.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Weisz Fanni és Hajmásy Péter remekül helyt állnak A legbátrabb párosban, a nézők pedig imádják őket. Nem csoda, hiszen a siket modell egy igazi belevaló csaj, aki többek között azért vállalta a játékot, hogy bebizonyítsa, nem egy törékeny lány. Nos, ez megtörtént, a műsor során pedig azt is elárulta Peti és Fanni, hogy az esküvő óta rajta vannak a babaprojekten, tehát hamarosan bejelenthetik, hogy bővül a család. A neveket pedig már előre megosztották a rajongókkal. 

Ha fiú lesz, tehát Hajmásy Péter Pálnak nevezik el, hiszen Weisz Fanni férjének a családjában generációk óta ezt a nevet kapják a férfiak. Ha pedig kislányt szül a modell, akkor Hanna lesz. Szuper nevek! 

 

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon