Sztárok

Összekapott Schobert Norbi és Szafi

Régóta dúl a szénhidrátháború Szafi és Schobert Norbi között, mindig megragadják az alkalmat, hogy beszóljanak egymásnak. Most kicsit tovább fajult a dolog.

Szafi arról beszélt egy élő videójában, hogy egy ideje álhírek terjednek a termékeikkel kapcsolatban, amelyekért egyébként felelősséget vállalnak. Azt is megemlíti a videóban, hogy a konkurencia is felkapta ezeket a híreket, gondol itt valószínűleg Schobert Norbira, aki egyből reagált Szafi mondandójára. 

„Már unom, hogy sok támadást kapok azért, amit nem tettem. Nincs befolyásom se a tényekre, se a hatóságokra. Szeretnék azokért kiállni akiket konkurenciának neveznek és azokért is, akik meg vannak tévesztve. Minden szavam dokumentált és vállalom érte a felelősséget. Elegem van az ellenségkép szerepből. A mi feladatunk az emberek egészsége és nem a rémképek gyártása. A Nébih pedig patkányméreg és fuzárium D mikotoxin mérgezés miatt nem terjeszt rémhíreket” – írja Schobert Norbi a közösségi oldalán, a videóban pedig még több információt oszt meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top