Sztárok

Megdöbbentő, mi derült ki Koltai Róbertről

Túlzottan rajongott a lóversenyért a színész, meglepő módon szabadult meg a játékszenvedélyétől.

Hosszú évekig uralta Koltai Róbert életét a játékszenvedély, bujkálva járt az ügetőre – írja a Bors. A színész bevallotta, a Sose halunk meg című filmnek köszönheti, hogy megszabadult a játékszenvedélyétől, a forgatás kúrálta ki belőle.

 „A lóversenynek az elvonókúrája a Sose halunk meg című film volt. Egy lovis jelenet forgatása alatt hiába tudtam előre a végeredményt, (…) mégis úgy tudták megcsinálni a hajtók a felvételen, hogy halálra izgultam magam közben. Ekkor elgondolkodtam, ha így meg tudják csinálni „megrendelésre” a végeredményt, akkor ez egy valódi futamban is így működhet? Elképzeltem, hogy én ezért töltöttem ennyi évet itt a pályán (…) Az egy durva, kegyetlen, önző világ, amikor a szenvedély legyőzi az embert ” – árulta el a Jászai Mari-díjas színművész a Spektrum Home Helló, tesó! című műsorában.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Mint mondja, már semmilyen szerencsejátékot nem űz, sokkal nagyobb élmény számára egy alakítást, színdarabot, filmet létrehozni, mivel sokkal többet ad, mint maga a játék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top