Sztárok

Hódi Pamela segítséget kér

Meg kéne találni Nyunyót, Zselyke kedvenc plüssét.

A legtöbb gyermeknek van egy plüssállata, amelyhez erősen kötődik, Hódi Pamela kislányának, Berki Natasa Zselykének is van egy. Ha van gyereked, és a gyermek már vesztette el a plüssét, akkor pontosan tudod, hogy milyen nehezen heveri ki. Zselykének sem könnyű, segítsetek neki, anyukája felhívását változtatás nélkül idemásoljuk: 

Sziasztok! 
Szeretném a segítségeteket kérni😭 Tudom kicsi esély van rá, de Mi nagyon bízunk benne, hogy megtaláljuk Natkó Nyunyóját. Mióta Nati megszületett Ő a mindene, vele alszik, őt ölelgeti , vele törli le a könnyeit…Tudom sok szülő megérti most, miért ennyire fontos Nekünk❤️ Tegnap este hagyhattuk el a Ram Colosseum nál, 13 ker Kárpát utca ban! Színház előadáson voltunk este 18:00 tól és kb 19:45 kor jöttünk el. Ha bárki a nézők, vagy az ott dolgozok közül megtalálta , vagy esetleg ha valaki arra járt és az utcában észre vette, akkor kérlek jelezzétek! Nagyon szépen köszönjük 😢❤️

És be is ágyazzuk a képet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top