Sztárok

Demjén Rózsit otthonában érte baleset

Nemsokára színpadra lép ez évi nagykoncertjén Demjén Rózsi, akit ezúttal egy kisebb baleset hátráltat.

Mint minden évben, idén is lesz év végi Demjén Rózsi-nagykoncert, amit már bizonyosan nagyon sokan várnak. A művész úr azonban feltűnően sokat pihenteti a karját, ezért kérdezett rá a Blikk, hogy mi is a probléma. Mint kiderült, Demjén Ferenc egy kisebb balesetet szenvedett az otthonában, de szerencsére nem történt komolyabb baj. 

Fotó: Facebook

„Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom. Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is nagyon kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam” – mesélte a lapnak Demjén Rózsi, aki a baleset körülményeiről is beszámolt. 

„Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top