Sztárok

Súlyos sérülést szenvedett Medveczky Ilona

Medveczky Ilona nem vigyáz eléggé magára: most már sokadszorra jött a hír, hogy a táncművésznő balesetet szenvedett az otthonában.

Medveczky Ilona legutóbb februárban került kórházba, ugyanis súlyos gerincproblémától szenved, ennek hatására pedig az elmúlt évek során 10 centit zsugorodott. A táncművésznő sokáig járt rehabilitációra, az utóbbi időben úgy tűnt, sokat javult az állapota. Most mégsem vigyázott annyira magára, újabb baleset érte. 

Medveczky Ilona a Story gálán. Fotó: Vadnai Szabolcs

„Egy konyhabútor omlott össze alattam. A könyökömet és a térdemet is nagyon beütöttem, egy kicsit sántikálok is. Persze, meggyógyulok majd, de mérges vagyok, mert emiatt ki kell hagynom egy számomra fontos dolgot. Idén nem merem feldíszíteni a kertemben álló, húsz méter magas fenyőt. Borzalmas lenne még egy ünnepi balesetet szenvedni” – mondta a Színes Ásznak Medveczky Ilona, aki, bár elmondása szerint jól viseli az egyedüllétet, azért jólesne neki egy társ, méghozzá egy erős férfi személyében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top