nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Csonka András függőségéről mesélt

Csonka András függőségéről mesélt

Csonka Andrásnak esze ágában sincs lemondani függőségéről.
Avatar
Bors Hanna
f Ajánlom

Csonka András egyszerűen nem tud meglenni telefon és internet nélkül – írja a Blikk. „Megrémültem, amikor megnéztem egy alkalmazásban, mennyit használom a telefonomat egy nap. Átlagosan napi hét órát, de volt, hogy ennél többet is. Sokkolt, hogy az ébren töltött idő majdnem felét a telefonommal töltöm” – mondta Csonka András, aki a poklok poklát élte meg, amikor telefonja szervizbe került.

csonka andras, fuggoseg

„Borzasztó volt. Állandóan kerestem a zsebemben, rossz érzés volt, hogy nincs ott. Akkor döbbentem rá, hogy telefonfüggő vagyok. Persze nem kezeltetem magam, sőt leszokni sem fogok, de próbálok odafigyelni arra, hogy kevesebbet használjam, és beosztani, hogy naponta maximum mennyi ideig használom” – mondta Csonka András.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon