Sztárok

Anger Zsolt szerint abszolút reális az Aranyélet története

A színész ezúttal kendőzetlenül beszélt arról, mennyire tartja valóságosnak az Aranyélet című sorozat cselekményét.

Számtalan színdarabban és filmben láthattuk már Anger Zsoltot, aki a magyar színjátszás egyik jelentős figurája. Hiába az évek, a rutin, a színész most elárulta, sosem elégedett alakításaival, különösen, ha filmről van szó. „Mikor elkészül az alkotás, és belenézek, mindig azt érzem, hogy ezt máshogy is lehetett volna. Különösen az apró gesztusok, a fogalmazásmód lehetne máshogy. Sosem vagyok száz százalékban elégedett” – árulta el Anger Zsolt a Sláger FM-en.

A színész ugyanakkor arra is kitért, hogyan vélekedik a számára rendkívül nagy népszerűséget hozott sorozatról, az Aranyéletről. „Szerintem ez a sorozat azért készülhetett el, mert ilyen világban élünk. Félbevágtunk egy almát, és belenéztünk, hogy mi van belül. Mindenféle történetmesélési módszer van, de általában idealizált képet rajzolnak a képi történetmesélők magunkról. Nem nagyon merünk magunkról mesélni, mert sok takargatnivalónk van. Van ebben egy erős társadalomkritika” – mondta Anger Zsolt a Sláger Témában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top