Sztárok

Cardi B egy év házasság után rájött, nem szerelmes

Cardi B és a Migosból megismert Offset kapcsolata nagy port kavart, már úton volt a gyermekük, Kulture, amikor összeházasodtak. Most pedig rájöttek, már nem szerelmesek egymásba, ezért válnak.

Cardi B és férje, Offset nagyon ritkán nyilatkoztak a magánéletükről, a közös gyermeküket, Kulture-t pedig még meg sem mutatták. Az utóbbi időben Cardi és Nicki Minaj vitáitól volt hangos a sajtó, így a háttérben maradt, hogy a rappernő és férje viszonya megromlott. Most azonban mégis vallott az előadó, méghozzá a közösségi oldalán, hiszen szerette volna, ha a rajongói nem a sajtóból értesülnek magánéleti válságáról. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

There you go..peace and love

CARDIVENOM (@iamcardib) által megosztott bejegyzés,

Cardi B azt mondja, egy ideje nem működik a kapcsolatok, de nem hibázott egyikük sem, csupán elmúlt a szerelem. Ettől függetlenül nagyon jóban vannak, és a lányuk mindig is összeköti majd őket, ráadásul az üzleti életben is partnerek, így a kapcsolatuk nem szűnik meg, barátok maradtak, de már beadták a válókeresetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top