nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Weisz Fanni pánikrohamot kapott

Weisz Fanni pánikrohamot kapott

Weisz Fannit hiába próbálta nyugtatni a férje, a lány teljesen bepánikolt A legbátrabb páros című műsorban.
Avatar
Bors Hanna
f Ajánlom

Nehéz feladatot kaptak A legbátrabb páros női tagjai: égő autóban ülve, vízbe csapódnak és elsüllyednek. A megpróbáltatás gondolata is megijesztette Weisz Fannit, akit férje próbált nyugtatni, mindhiába – írja a Bors.

legbatrabb paros, weisz fanni

„Borzasztó érzés volt beülni az autóba, és a legrosszabb az volt, hogy teljesen egyedül éreztem magam Peti nélkül. Rettenetesen féltem… Mikor beültem a kocsiba, már levegőt sem kaptam, annyira izgultam. Szó szerint remegett kezem, lábam, még most is szörnyű visszagondolnom… mikor látom a tévében a reklámot, rossz érzésem lesz, de a félelmem nagy részét azért Máltán hagytam. Remélem, azért itthon sohasem tesznek autóba, amit meggyújtanak, és amivel vízbe hajtunk” – mondta Weisz Fanni.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon