Sztárok

Tücsi: „A kapcsolatunkat is komolyan próbára teszi”

Tücsi és szerelme, Sofi több fronton is helytáll: babát várnak, költöznek, emellett pedig mindketten dolgoznak is. Ezek együtt pedig kisebb feszültséget okoznak.

Tücsi ősz elején jelentette be, hogy gyereket vár, később azonban arról is beszéltek Sofival, hogy az első babájukat elvesztették. A modell azóta többször is posztolt várandósan, a kommentelők pedig így is imádják. Mivel elég sok szeletét megosztják az életüknek, úgy gondolták, hogy nem mindig csak a pozitív történéseket tárják a rajongók elé. Tücsi most elárulta, mi okoz feszültséget a kapcsolatukban. 

„Minket sem kímél a házépítés/költözés miatti feszültség, az idegrendszerünket és a kapcsolatunkat is próbára teszi. Nyilván nem mondok újat azoknak, akik hasonló cipőben járnak, vagy a közelmúltban költöztek” – írta Tücsi a közösségi oldalán, majd megköszönte a követőinek, hogy örülnek az ő boldogságuknak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top