Sztárok

Tóth Vera a követői segítségét kéri

Tóth Vera először tegnap este hívta fel rajongói figyelmét, hogy amennyiben látták a kutyáját, Carlost, azonnal hívják.
toth vera, otthon

Tóth Vera pár héttel ezelőtt költözött be új otthonába, miután a testvérével, Gabival közös házukból elment. Az énekesnőnek négy kutyája van, mindegyiket imádja, teljes értékű családtagnak számítanak. Tegnap azonban a francia bulldogja és a cane corsója elszökött. Előbbi hamar meglett, azonban Carlost sajnos még mindig nem találja. 

Tegnap ezzel a poszttal jelentkezett be: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Új hír: Szem elől vesztettem, de nem adom fel! Nem tud ebben segíteni más, nem kell, hogy gyertek. most jön egy nagyon profi csajszi, akinek van hőérzékelős kamerája. Meglátjuk, tényleg a susnyásban bújik e meg, mert, ha nem, akkor sok értelme nincs, hogy itt erőlködöm. Bréking! Megvan csak nem tudom befogni... Elvesztettem a szemem elől, de tuti, hogy az előttem lévő susnyásban van. Kétszer is 10 méterre voltam tőle, de nem ismer meg, sokkos állapotban van. Szétvágtam a trikómat, elejtettem néhány darabot belőle, most egy pléden ülök és várom, amíg vissza nem jön és szagot fog. Most ennyi. Más nem tudja ezt megoldani, mert azt érzi, hogy menekülnie kell, hogy kergetik. Én most egy helyben várok. Már szemeztünk egymással, de se kép, se hang nála. Szerencsére él. Drukkoljatok, hogy be tudjam fogni, hogy jelenjen meg újra előttem. Kérem most ne gyertek keresni. De, ha látnátok a budakeszi reptér környékén, azonnal írjatok, minden infó kell! Csak higgadtan szabad mindent csinálni, türelmesen várok, remélem be tudom fogni.. Kedves Mindenki! Ma, hajnali 1 óra után a 4 éves, tigriscsíkos, ivartalanított, kan cane corsom, Carlos kiszökött a kertből. Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején, a túrista útvonal mentén a turistaház alatti részen a Csillebérci erdőben tűnhetett el. Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3km), a chipje alapján hívtak fel. Kérem ne kezdjük el, a “hogy tudott kimenni?” Vagy a “miért nem figyelek jobban?” mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívja a +36706647462 számot. Nagyon köszönöm♥️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Itt még nem kérte a rajongók segítségét, sőt, megkérte őket, hogy ne jöjjenek az ilyenkor szokásos kérdésekkel.

Később viszont mégis segítségért kiáltott: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🙏😢

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera pontos leírást is adott a kutyusról, illetve kérte, ha látja valaki, azonnal hívja őt. Reméljük, hamarosan hazatér Carlos. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Majd azért talán még lesz ez így... #gyerehaza ♥️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top