Sztárok

Nyilatkozott az állapotáról Kálloy Molnár Péter

Októberben a színpadon, előadás közben lett rosszul Kálloy Molnár Péter, orvost kellett hívni hozzá, majd kórházba szállították. Ez az eset tanulságos volt, a színész életmódot váltott: elkezdett sportolni, odafigyel magára, a cigarettát is letette.

Kálloy Molnár Péter másfél hónappal ezelőtt lett rosszul, ráadásul egy előadás közben, ahonnan egyből kórházba szállították. Akkor azt találgatták, hogy valószínűleg túlhajtotta magát, ezért érzett erős fájdalmat a mellkasában. Nem sokkal később a színész a kórházi ágyáról köszönte meg az aggódó leveleket, és jelezte, hogy sokkal jobban van. Most a Mokkában mesélt az elmúlt hetek megpróbáltatásairól.

„Szorítást éreztem, nem volt olyan vészes, végigjátszottam a felvonást, de szóltam, hogy hívjanak orvost” – kezdte Kálloy Molnár Péter, aki arról is mesélt, hogy azóta életmódot váltott, és más felfogásban éli az életét. „Volt egy kis beavatkozás, mondták, hogy tegyem le a cigit, letettem. (…) Megérinti az embert, ha kórházba kerül, egyértelmű volt, hogy elkezdek sportolni, egyelőre gyógytornászok felügyelete alatt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top