Sztárok

Ismét Budapesten koncertezik a Gregorian

Ha valami másra vágynál az ünnepi szezonban.

Ha ki nem állhatod a hagyományos karácsonyi dalokat, de te is szeretnél már egy kicsit ráhangolódni az ünnepekre, van egy jó tippünk. A Gregorian „Szent dalok” (Holy Chants) című karácsonyi koncertsorozata december 13-án érkezik Magyarországra, a MOM Sportban este 8 órakor egyedi, misztikus gregorián stílusban csendülnek fel a legmeghittebb karácsonyi dalok.

Gregorian/MoM Sport

A szervezők közleménye szerint a szokatlan koncerten a szerzetesi ruhába öltözött, klasszikus zenei képzettségű énekeseket egy rockegyüttes kíséri. A zenét kitűnő, egyedülállóan izgalmas látványvilág egészíti ki, például füst, tűz, egyéb pirotechnikai effektek, tükrök és speciális világítás.

Az angol előadók 1999 óta folyamatosan gyarapítják a rajongótáborukat szerte a világon, a legnépszerűbb zenéket dolgozzák fel, és elkápráztató gregorián kórushangzással elegyítik. A Gregorian társulat 10 millió eladott lemezzel, számtalan arany- és platinadíjjal, telt házas turnékkal és nagyjából 2 milliós lelkes nézőközönséggel évek óta a legsikeresebbek közé tartozik.

Ha érdekel a koncert, kattints erre a linkre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top