Sztárok

Bereczki Zoltán kapcsolata érdekesen indult Beával

Magamra rántottam a tevékenységpolcot – fogalmazott Bereczki Zoltán, aki a nyüzsgős decemberi időszakban is élvezi, hogy új időszak kezdődött számára.

Karácsonyi koncertre készül Bereczki Zoltán, de a korábbi évekhez képest sokat változtatott az előadáson, a megszokott dalokból három-négy marad meg, de nem csak ezen a téren újított. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Romantikázunk... 💖 @palyabea

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

Meghívtam Palya Beát, akivel három éve már dolgoztunk együtt, és nagyon-nagyon szerettük, megígértük egymásnak, hogy ez nagyon sűrűn és rendszeresen meg fog történni, és aztán ez három év múlva össze is jött. 

„Tudom róla, mert milliószor elmondta, hogy nagyon szerette azt az estét. Egyébként a megismerkedésünk is úgy történt, hogy én nem mertem odamenni hozzá, hanem volt valami közös koncert, és ő rohant le, hogy mennyire tetszik, amit én csinálok. Teljesen megszeppenve vallottam meg neki ez irányú szerelmemet, hogy mennyire szeretem, amit ő csinál.”

Bereczki Zoltán a Mokkában mesélt

Ahogyan a Mokkában Bereczki a karácsonyi időszakról, a készülődésről és a koncertjéről beszélt, még álmosan is látszott rajta, hogy felvillanyozza a lehetőség, hogy elmerülhet a témában.

„Rengeteg dolog beindít, talán ezért is van, hogy néha nem igazán találom meg a saját hangomat, mert a popzenétől a jazzen át, a régi ikonoktól az új tehetségekig minden fel tud villanyozni. (…) Nehéz nekem ilyen csőben tartani, így egy irányban a dolgokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top