Sztárok

Sztárban sztár: Kállay-Saunders András esett ki

Kállay-Saunders András számára véget ért a Sztárban sztár, Völgyesi Gabi lett az e heti adás győztese. Már csak öten versenyeznek a „legsokoldalúbb előadó” címért, 2 hét múlva meglesz a Sztárban sztár győztese!

A vasárnap esti Sztárban sztár 6. évadának 8. élő show-jában – amely már a középdöntő volt – a szóló produkciók mellett duetteket is előadtak az énekesek.

A műsorban Kállay-Saunders András kapta a legkevesebb szavazatot, így az „ország házibulijának” következő fordulójában már nem állhat színpadra.

Kállay-Saunders András elsőként a párjával, Tolvai Renivel Demi Lovato és Louis Fonsi világslágerét adta elő a duettprodukcióban, majd az AWS zenekar frontemberét, Siklósi Örst alakította a színpadon.

A pontállások alapján Tolvai Reni és Kállay-Saunders András között dőlt el, hogy ki küzdhet tovább a legsokoldalúbb előadó címért. A nézői szavazatok Tolvai Renit juttatták tovább, így Kállay-Saunders András számára véget ért a Sztárban sztár.

Nézd meg Kállay-Saunders András Sztárban sztár produkcióit:

A TV2 zenés show-jának jövő heti adásában, az elődöntőben már csak 5 énekesnek szurkolhatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top