Sztárok

Karakán üzenetet küldött Várkonyi Andrea Bochkornak

Új szakaszba lépett Várkonyiék kapcsolata: üzengetés, odamondogatás váltotta fel a több hónapnyi hallgatást.

Egyre többet nyilatkozik szakításukról Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, miután hónapokig titkolták a nyilvánosság előtt, hogy véget ért kapcsolatuk. Bocsi elárulta, hogy ő konkrétan sokkot kapott, amikor Andrea közölte vele, hogy vége köztük mindennek.

Úgy tűnik, Várkonyi elhatározása tényleg végleges: a minap egy kommentelőt tett helyre finoman, de határozottan Bochkor helyzetével kapcsolatban.

Bochkor Gábor egyébként a Story magazinnak elmondta, már a szakítás előtt is pszichológus segítségét kérte, de természetesen nem hagyta ott a szakembert, amikor párja kiadta az útját. „Megpróbáltam megérteni, mi történik Andival, mi történik velünk. Felfedezni a hibákat, rájönni, melyek voltak azok, amiket én követtem el, megtalálni, hol van az én felelősségem, és hogy mit tudnék tenni, hogy normalizálódjon a kapcsolatunk. Semmiképpen nem akartam, hogy szétessen a családom!” – nyilatkozta a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top