Sztárok

Hosszú Katinka: „Egy teljes fordulatot vett az életem”

Hosszú Katinkát az uszodában érte utol a Mokka riportere, ahol többek között az elmúlt év nehézségeiről is beszélt az úszónő.

Hosszú Katinkáról felröppent a pletyka, hogy egy civil udvarlója van, és Shane Tusup után Dudás Dánielen is túllépett. Bár az Iron Lady ezt nem erősítette meg, egyértelműen látszik rajta, hogy boldog, és végre megtalálta a számításait a karrierjében és a magánéletében is. A Mokka riportere a reggeli edzés után beszélgetett az úszónővel, aki őszintén beszélt az elmúlt egy év nehézségeiről. 

„Jól érzem magam, köszönöm. Az úszás engem mindig kihúz a gödörből, ezért hálás vagyok. Ahogy eldöntöttem, hogy úszni fogok és jól szeretnék szerepelni az olimpián, megtaláltam az edzőmet, és elkezdtem versenyekre járni, újra megtaláltam önmagam” – mondta Hosszú Katinka, aki magánéleti kérdésekre is válaszolt, igaz, ködösítve. 

„Az, hogy én kivel vagyok együtt, nem fontos. A magánéletem rendeződéséről nem szeretnék beszélni, hiszen egy ilyen nehéz év után nem mondhatom, hogy minden rendeződött. Persze kívülről lehet, hogy úgy látszik, és rajta is vagyok, de ez nagyon nehéz” – mondta az olimpiai bajnok úszónő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top