Sztárok

Sári Évi őszintén mesélt a gyermekvállalásról

A napokban több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy Sári Évi nem tudja még, szeretne-e gyermeket vállalni. A gyönyörű színésznő most a Mokka adásában öntött tiszta vizet a pohárba.

Sári Évi kitűnő formában van, ezt pedig hétről hétre megmutatja a Sztárban sztár színpadán. A színésznőt nagyon sokan megszerették az élő adások alatt, így egyre többen érdeklődnek a magánéletével kapcsolatban is. A napokban többen is cikkeztek róla, hogy Évi nem tudja még, szeretne-e gyereket vállalni. Úgy érezte, rendezni kell a sorokat: a Mokkában beszélt a témáról. 

„Amiatt kényes téma, ahogy az emberek reagálnak rá” – kezdte Sári Évi. „Az életkorom miatt – mivel elmúltam már negyven – sokan felteszik ezt a kérdést. Valaki finomabban, valaki durr bele. Aki durván kérdez, annak általában semmi köze hozzá, vadidegen. (…) Van egy kialakult sztereotípia, hogy az ember hogy éli az életét, és vannak kialakult sémák. Én nem ezek szerint élek, próbálok sok mindent elfogadni. Nem szeretem, amikor pálcát törünk mások feje fölött, mert nem tudhatjuk, mi van a háttérben” – mondta a színésznő, aki elárulta, hogy nem napi szintű kérdés, hogy mikor lesz gyereke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top