Sztárok

Látványos lett Völgyesi Gabi spontán spárgája

Már azt gondoltuk, mindent láttunk a Sztárban sztár alatt, de Völgyesi Gabi minden adásban tud meglepetést okozni. Legutóbb azzal, hogy mennyire rugalmas.

Két produkcióban is szerepelt a legutóbbi Sztárban sztár adásban Völgyesi Gabi. Az énekesnőt feltüzelte, hogy a korábbi produkcióját lepontozta a zsűri, és ezúttal nagyon bizonyítani akart. Nem volt egyszerű dolga sem az egyéni, sem a csoportos feladatban, de mindkettő más miatt volt kihívás. 

Völgyesi Gabi Cher-előadása az eredeti dal miatt volt nehéz, de a zsűri nemcsak a hangját, hanem a megjelenését is méltatta. 

Fotó: Instagram/Völgyesi Gabi

A második, csoportos előadásban a nehezítés inkább az volt, hogy a Macarena egy igazi tingli-tangli nóta, és abban nem is igazán az éneklés számít. 

„Ha üzenhetnék valamit a nézőknek, akkor az az, hogy véletlenül se vegyék komolyan ezt a produkciót” – mondta az énekesnő a próbák alatt, ahol a koreográfus igyekezett Gabit és a másik három énekest is ellazítani. Amikor azt kérte tőlük, lazuljanak el, és spontán mozogjanak, mindenki máshogy értelmezte.

GIF
Völgyesi Gabi másképpen lazult, mint a többiek a Sztárban sztár próbáján

Egészen pontosan ebbe a laza spárgába ment le Völgyesi Gabi: 

GIF
Íme Völgyesi Gabi spárgája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top