Sztárok

Végvári „Neoton” Ádámnak eltört a kulcscsontja

Egy hónap kényszerpihenőre lenne szükség, de Ádám színpadra állt.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Azt írja a Bors, hogy a Neoton gitárosa olyan szerencsétlenül esett el, hogy egy darab le is tört a kulcscsontja végéből.

„Vizes lábbal mentem az előszobában, és megcsúsztam. Hatalmasat estem, rögtön iszonyatos fájdalmat éreztem. Rá­adásul a szőnyeg sem volt a helyén, így még keményebbre érkeztem. A feleségem, Ildi vitt be a kórházba. A röntgenen azonnal látszott, mi történt, eléggé elkeseredtem” – mondta a lapnak. Mint kiderült, Végvári Ádámnak egy hónapos pihenést írtak elő az orvosok, de ő erre ügyet nem vet, miközben elmondása szerint még mindig nagyon sajog a sérülése.

“Igyekszem fájdalomcsillapító nélkül létezni, különben nem érezném, ha rossz mozdulatot teszek – magyarázza. – Teljes mozdulatlanságra ítéltek, pihentetnem kellene.” Végvári egy hétvégi jótékonysági rendezvényen kötésben gitározott, mert nem akarta le­mondani a fellépést. Hátizsákkötést kell hordania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top