Sztárok

Földes Eszter: „A kisfiam álmában született”

Öt hónappal a szülés után fantasztikus formában van Földes Eszter, aki most először mesél hosszabban az elmúlt időszakról. A jókedve pedig ragadós.

Lovasi Álmos Fülöp június közepén jött világra, Földes Eszter és Lovasi András ezt annak idején egy aranyos posztban tudatták. Ahogyan azt is, hogy nem kívánnak celebbabát faragni a kicsiből, ezért köszönnek minden érdeklődést, de nem szeretnének szerepeltetni a kicsit. Viszont a színésznő megérti, hogy sokan kíváncsiak rájuk, és ma mesélt egy-két részletet, például a szülésről. 

„Inkább Álmosnak szoktuk otthon hívni, nem az egész nevén. (…) Konkrétan álmában született, úgy született, hogy aludt. Végül császár lett és úgy emelték ki belőlem, hogy aludt” – mesélte az RTL Klub Reggeliben a színésznő, akinek a beszélgetőpartnerei próbálták kitalálni, mit is jelenthet ez. Peller Mariannék arra tippeltek, hogy ezek szerint a kicsi biztosan nyugodt baba. 

Földes Eszter a Reggeliben mesélt a szülséről

„Nem, ez sajnos azt jelenti, hogy nem tudtak elérzésteleníteni, ezért elaltattak, és ő is kapott az altatóból. De közben nagyon szép volt.”

A kicsi nevét azonban nem ott találták ki, de a nővéreket meglepte, amikor Földes Eszterék megmondták, hogy hívják a fiukat.

„A nővérek azt hitték, szórakozunk velük, amikor megkérdezték, hogy hívják. Rám néztek, hogy ezt most nem mondja komolyan? Igen, már előre predesztináltuk valamire őt szegényt.”

A kismamát hamar megtalálta egy filmszerep is, és szerencsére a kis Álmos mellett igent tudott mondani a forgatásra, a filmet pedig januárban már bemutatják. A kicsi jó alvó, Eszternek inkább az a gondja, hogy ő nem tud elaludni hajnali 2 előtt, Álmos pedig fél nyolc-nyolc között már ébreszti. 

„Amikor gyerek születik, mindig az anyákról beszélünk, mindig őket emeljük piedesztálra, de szerintem ugyanilyen fontosak az apák, minden szinten. És én rengeteg segítséget kapok, ha ő nem lenne, akkor nem tudnék dolgozni sem. Nem is tudom, hogy bírnám energiával, úgyhogy le a kalappal minden férfi előtt.”

Földes Eszter beismerte, hogy szíve szerint ország-világnak mutogatná a gyerekét, de sem ő, sem a férje nem az a típus, akik szívesen szerepelnek a közösség oldalakon vagy a médiában. 

Ebben a videóban mesél Földes Eszter hosszabban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top