Sztárok

Ákos angyalai: Dammak Jázmin és a többiek jól teljesítenek

Elégedetlen volt a saját teljesítményével Dammak Jázmin, de nagyon megkönnyebbült, hogy végül továbbjutott. Így ő is bekerült Ákos angyalai közé.

Egészen más hangulatú volt a tegnapi Konyhafőnök VIP, mint a múlt heti, de hát ez is jól mutatja, mennyire eltérő összetételű Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapata. Ezen a héten ugyanis többségben vannak a nők, és tegnap még két férfival lett kevesebb.  Ezúttal is kettéosztották a versenyzőket, és két embernek kellett távoznia a nap végén. 

Konyhafőnök VIP 3 Sárközi Ákos csapata

A második körösök közül, akiknek a séf receptjét kellett leutánozniuk, végül Ernyey Béla esett ki. Ezzel a csapatban már csak nők maradtak, erre Zé is felhívta Sárközi figyelmét, és egyúttal gratulált a remek ízléséhez is. Ahogyan Soma megfogalmazta: ők Ákos angyalai. 

Többen is voltak, akik meglepődtek a kialakult végeredményen. Som-Balogh Edina többet várt el magától, Soma inkább csak reménykedett abban, hogy még van lehetősége bizonyítania, mennyire tud főzni és koncentrálni, Nádai Anikó inkább azért volt meglepett, mert annyira szétcsúszott a feladat közben, Peller Mariannt pedig meghatotta, hogy először mehetett a galériára. Dammak Jázmin végig koncentrált, ő viszont a saját eredményével nem volt elégedett. A modell azt is hozzátette: megkönnyebbült, amikor a nevét kimondták. Bár lássuk be, a többiekhez képest Jázminnak van a legnagyobb versenyrutinja. A modell 15 évesen megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, másodikként végzett a Miss Balatonon, majd a Miss Universe Hungary győzteseként Dammak Jázmin éppen tíz évvel ezelőtt a világversenyen képviselte a hazánkat, nem is akármilyen eredménnyel: a 15. helyen végzett. Aztán az RTL Klub szombat esti láz műsorban táncversenyen mutatta meg magát, de úgy tűnik, Jázminnak a konyha egy egészen más terep, és bármennyire precízen dolgozik, még egyáltalán nem biztos abban, mire megy vele. 

Dammak Jázmin, Soma, Peller Mariann, Nádai Anikó és Som-Balogh Edina a Konyhafőnök VIP kék csapatában

Egy biztos, Dammak Jázmin ma is ugyanolyan mosolygós és életvidám, mint 10 évvel ezelőtt a kifutón:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top