Sztárok

VV Csoki magának ássa a sírját

Nem szokott bejönni, ha valaki magára pakoltatja a jeleket a kiválasztáson. VV Csoki mégis így döntött – de vajon jól járt ezzel, vagy mehet Radics után?

VV Csoki összebalhézott Renivel a minap, és mindezért Ginut okolja. Elmondta továbbá, hogy ő a legpletykásabb lány a villában, sőt az egész világon, és ő még ilyen nővel nem találkozott. Éppen ezért úgy döntött, kiviszi párbajozni, azonban ahhoz kiválasztottnak kell lennie. Kitervelte hát, hogy magára rakatja a villabeli barátai jeleit, és így majd ő dönthet a párbajellenfeléről. 

Ez nem mindenkinek volt szimpatikus, főleg VV Reninek nem, akivel Csoki a villában kavar, ennek hangot is adott a sztriptíztáncos lány.

„Ezt én nem nevezem barátnak. A barát minél tovább bent akarja tartani a barátját, és nem ad még 1% lehetőséget sem arra, hogy kimenjen párbajozni. Ha kimegy, nem tudhatjuk, hogy visszajön, vagy sem, ők pedig megadják a lehetőséget, hogy kiessen. Sok ember azt mondja, hogy szívből játszik, szerintem ez nem az, úgyhogy én lenézem ezt a dolgot. Az, hogy magamra pakoltatom a jelet, az amúgy is gáz, akik pedig ebbe belemennek, azok még gázabbak” – osztotta meg gondolatait Reni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top