Sztárok

Meglepő vallomás Weisz Fanni férjétől

Nem bánik mindig kesztyűs kézzel férje Weisz Fannival, de állítja: ezt a lányért teszi.

Sokan megkérdőjelezték már, miért vállalták el Weisz Fanniék A legbátrabb páros műsor kihívásait. Nemcsak a rajongók, de Fanniék versenytársai is értetlenségüknek adtak hangot az egyik adásban. Konkrétan felelsz-vagy-mersz játék közben szegezték Fanni férjének a kérdést, jó ötlet volt-e rábólintaniuk a műsorra.

“Mindenféleképpen jó, mert mi minden döntést közösen hozunk meg, bármi legyen is az. Néha, bevallom, kemény vagyok Fannival ilyen téren, mert ő nagyon kishitű, és látom rajta, hogy mikor kell őt egy picit biztatni, hogy legyen magabiztosabb” – kezdte a férfi. “És ami nekem az egyik legfontosabb a párkapcsolatunkban, azt szeretném, ha Fanni soha nem függene se tőlem, se senkitől. Ő egy teljes értékű ember, attól, mert siket, ügyes, okos, szép! Csak ő egész életé­ben ezt kapta, hogy “Te nem tudod, te ügyetlen vagy”. Ez a feladat pedig pont arra jó, hogy bizonyítson önmagának!” – vélekedett a modell férje, Fanni pedig könnyekig hatódva hallgatta Peti szavait, számol be a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top