Sztárok

Kilencéves kislány fogadta Harry herceget Zambiában

Egy hófehér ruhába öltözött kislány fogadta hatalmas virágcsokorral az éppen Zambiában tartózkodó Harry herceget, a fényképtől pedig elolvadt az internet.

Sussex hercege ma érkezett meg a zambiai Lusaka repülőterére, II. Erzsébet unokája rövid, kétnapos látogatást tett a dél-afrikai országban. Fogadására egy kilencéves kislányt is felkértek, aki hófehér ruhában adott át Harry hercegnek egy virágcsokrot, majd a protokollnak megfelelően pukedlivel fejezte ki tiszteletét.

Harry greeted with flowers by adorable girl, 9, as he arrives in Zambia

THIS is the adorable moment a young girl handed Prince Harry a bouquet of flowers during his brief welcoming ceremony in Zambia this morning. The Duke of Sussex arrived at Lusaka Airport today, beginning a brief two-day visit to the southern African country.

A kétnapos, hivatalos protokoll-látogatásra a 34 éves herceg egyedül érkezett, állapotos feleségének, Meghan Markle-nek a Zika-vírus miatt nem javasolták orvosai az utazást.

Forrás: Samir Hussein/WireImage/GettyImages

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top