Sztárok

Sebestyén Balázs nem nyugszik, megint beszólt a vadászoknak

A műsorvezető kitart a véleménye mellett, szerinte már vérdíjat tűztek ki a fejére. Tovább dagad a botrány.

Alaposan magára haragította a magyar vadászokat Sebestyén Balázs, miután a rádióban beszólt nekik. A műsorvezetőnél élő adásban szakadt el a cérna, miután megtudta, hogy egy vadász lőhette ki a Nagyvisnyónál talált védett farkast.

Balázs szerint „fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni”. A kijelentést kikérte magának az Országos Magyar Vadászati Védegylet a 65 ezer magyar vadász nevében, de ismert vadászok – köztük Bodrogi Gyula és Póka Egon – is felháborodtak.

Fotó: Instagram/Sebestyén Balázs

A műsorvezető azonban kitart a véleménye mellett. Sőt, amikor a Blikknek nyilatkozott, tovább feszítette a húrt.

Lesz a hét végén Veszprémben egy vadásztársaságos gyűlés, ahol én mondom a nyitóbeszédet. Csak nehogy azon vegyem észre magam, egyedül maradtam az erdőben, agancs és bojtos farok van rajtam, világít a fejem, és lőnek rám.

Még azzal is viccelődött, hogy inkább játszóházba kellene mostanában mennie a gyerekkel, nem erdőbe.

Rajtam most célkereszt van. Címeres vagyok, vérdíj van a fejemen. Szerintem most minden vadász szarvat képzel rám, és lőhető vagyok

– mondta.

Balázs szerint azért sértődtek meg a vadászok, mert tudják, hogy igaza van, kritikájával pedig betalált náluk. „Öreg alkeszok” – szúrt oda még egyet a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top