Sztárok

Berki Krisztián lánya nem volt ott az esküvőn

Hódi Pamela szerint Berkitől idegen lépés, hogy titokban nősül, és azt is furcsállja, hogy Nati sem lehetett ott a frigyen.

Néhány napja A legbátrabb páros felvételén kiderült, hogy Berki Krisztián titokban összeházasodott kedvesével, Katona Renátával, azaz Mazsival. Állítólag minden úgy történt a nagy napon, ahogy Berki szerelme megálmodta.

Hódi Pamela szerint azonban lehet, hogy sántít a dolog. Berki Krisztián egykori menyasszonya azt mondta a Borsnak, hogy Krisztián a meghiúsult esküvőjük előtt kijelentette: üzletnek tekinti a lagzit. Ezért idegen tőle a lépes, hogy titokban nősült. Ráadásul gyerekük, Natasa Zselyke sem lehetett ott az esküvőn.

Gratulálok nekik, biztos szép volt minden, de én nem tudok erről semmit. Valószínűleg hatalmas bulit csaptak a rokonokkal, barátokkal, de bárhogy is történt, nem értem, miért nem lehetett ott Nati. De nyilván megörökítették az örömteli pillanatokat, úgyhogy a fotóalbumot, gondolom, majd fellapozhatja Nati

– mondta Hódi Pamela, aki szintén csak utólag értesült a frigyről.

Mindenesetre örül annak, hogy Mazsi van Krisztián mellett, szerinte jól bánik a gyerekével, és mára már elsimították a kezdeti nézeteltéréseket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top