Sztárok

Tajtékzott Sebestyén Balázs a rádióban

Betelt a pohár Sebestyén Balázsnál, élő adásban fakadt ki.

Élő adásban szakadt el Sebestyén Balázs cérnája, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki a Nagyvisnyónál talált védett farkast. A rádiós  jól „odapörkölt” a vadászoknak – írja a Blikk.

 „Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. (…) A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás. (…) Istent játszanak, közben alkoholisták. Olyan s*ggek! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. (…) Az összes le kellett volna lője a másikat! (…) Az megy vadásznak, aki gyáva katonának” – fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában.

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa, Földvári Attila értetlenül áll a rádiós kirohanása előtt. „Ki kell kérnem magunknak ezeket a már-már közösség elleni uszítás határán mozgó megállapításokat, általánosításokat a 65 ezer magyar vadász nevében” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top