Sztárok

Megsérült a főpróbán Köllő Babett

Köllő Babett ma Tatár Csillával lép színpadra a Csak show és más semmiben, azonban ismét sérülés hátráltatja. Ezúttal a kamerapróbán sérült meg a luxusfeleség.

Tatár Csilla és Köllő Babett egy extrém produkcióra készülnek a Csak show és más semmi ma esti élő adásában. A színésznőnek nincs szerencséje, hiszen a mai főpróbán ismét megsérült. Ismét, hiszen korábban már bajlódott sérüléssel Babett, akinek ezúttal a LED-világítással gyűlt meg a baja.

„A produkció végén csupán a nyakunknál vagyunk rögzítve a csillárhoz. Emiatt nincs rálátásom a talajra, ahogy leengednek minket. Szerencsétlenül érkeztem, és a lábujjaim közötti részt csúnyán elvágtam a színpadon lévő LED-csíkkal. Ez nyilván nem könnyíti meg a dolgom, de ettől függetlenül igyekszem majd beletenni a maximumot az esti produkciónkba” – mondta Köllő Babett, aki egyébként a forgó csilláron gyakran komoly hányingerrel is küzd.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top