Sztárok

Király Peti sokadszorra szívatta meg Kovács Dórit

A Konyahafőnök VIP-ben elszabadultak az indulatok: Kovács Dóri és Király Peti között eddig is lehetett érezni a feszültséget, tegnap azonban durva dolgokat vágtak egymás fejéhez.

Király Peti és Kovács Dóri az Éjjel-nappal Budapest forgatása alatt jöttek össze és 5 évig voltak együtt, a szakítás azonban – láthatólag – elég viharos volt. A két reality-sztár eléggé pikkel egymásra, ami A Konyhafőnök VIP első napjától kezdve látszik. Peti ahol tudja, megszívatja exét, ez tegnap is így történt, viszont sokkal bunkóbb módon, mint eddig…

Kovács Dóri már előre tudta, hogy a hátráltatást, amit Kabát és Király Peti nyert, nekik fogják adni. Az ÉNB-s azonban tett pár kört, végül exe asztalára dobta a kardinális hiányos receptjét.

„Te tényleg ennyire pitiáner vagy?” – tette fel a költői kérdés Dóri. A szívatás azonban nem jött be, hiszen Józan Lacival együtt szuperül megoldották a feladatot, a zsűritől hatalmas dicséretet kaptak, míg Kabátékat jól leszúrták. 

Király Peti hátrafordult, hogy megnézze, hogy állnak hátráltatott ellenfelei, mire Kovács Dóri is beszólt neki. Érezni, hogy csúnya volt kettejük szakítása, de eddig soha nem beszéltek a körülményekről.

Te mit gondolsz a kapcsolatukról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top