Sztárok

Jó hír: Kulka János a Szegedi Szabadtéri Játékokon is fellép

A stroke-ja után lábadozó színész két és fél év kihagyás után tér vissza a színpadra.

Nyáron az Újszegedi Szabadtéri Színpad Molière-komédiájában, a Don Juanban lép színpadra Kulka János – írja az Index. A megújult játszóhely első produkcióját 2019 júliusában mutatják be.

Fotó: MTI Fotó / Szigetváry Zsolt

Néhány hete jelentették be, hogy a népszerű színész több mint két és fél év kihagyás után a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában tér vissza a Trafóban, ahol Móricz Zsigmond Árvácska című regényének Ördög Tamás által rendezett adaptációjában játszik majd.

Szegeden Don Juant Jakab Tamás, az elcsábított apácát, Donna Elvirát Csákányi Eszter játssza, Kulka a meggyilkolt Kormányzót és annak kőszobrát alakítja majd. Az előadásban Bodrogi Gyula is szerepel.

Kulka János két és fél évvel ezelőtt stroke-ot kapott, minek következtében a beszédközpontja is sérült. A színész logopédusa segítségével tanult meg újra beszélni, és több interjúban is őszintén vallott az agyvérzés következtében fellépő beszédzavar, az afázia nehézségeiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top