Sztárok

Szűcs Judith oroszul beszél a szerelmével

Levágatta a haját, életmódot váltott, és nagyon elégedett a változással. Párjáról is beszélt.

Megint megújult az örökifjú énekesnő, Szűcs Judith: levágatta a haját, és életmódot váltott, csokit eszik minden mennyiségben. Legutóbb a Mokka és a Fem3 Cafe vendége volt, és előadta legújabb, Közeleg az új év című dalát. Láthatóan majd kicsattan az egészségtől, elképesztő formában van, és sugárzik róla a vidámság.

Forrás: Fem3 Cafe

Az énekesnő a Borsnak azt mondta, nagyon szereti az új haját, ami fiatalosabb, sportosabb. Nem félt a változástól, ellentétben a fodrászával, aki csak a negyedik nekifutásra merte levágni a fürtjeit.

A legfőbb változás viszont az, hogy édesszájú lettem. Csokit eszem csokival, elalvás előtt nutellás palacsintát vagy tiramisut nassolok. Szerencsés vagyok, mert nem hízom az édességtől, persze nagyon aktív életet élek, ez is oka lehet, hogy nem rakódik le zsírpárna

– mondta az énekesnő.

Szűcs Judith úgy érzi, tele van energiával, amire nagy szüksége lesz az adventi időszakban is, hiszen sok felkérésnek kell eleget tennie. Másrészt a rajongók kérésére számos régi slágerét újrahangszerelik, és ezekből készítenek egy új albumot.

Az énekesnő ritkán beszél a szerelméről, de most elárult néhány dolgot. A párja Rigában született, lett származású, ezért felváltva beszélnek oroszul és magyarul egymással.

Judith még akkor szerezte az orosztudását, amikor rengeteget jár fellépni a Szovjetunióba. Egyedül intézett mindent, így ha szeretett volna valamit, beszélnie kellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top