nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Ők búcsúztak az X-Faktor első élő show-jában

Ők búcsúztak az X-Faktor első élő show-jában

Három döntős esett ki az X-Faktor első élő show-jában. Egy hónapon belül pedig már meglesz az idei tehetségkutató győztese.
Mona
Mona
f Ajánlom

Új szabályokkal indult a 2018-as X-Faktor első élő show-ja, amelyben 11 versenyző mutatta be a produkcióját. Visszakerült a táborban használt székek közül 4 darab a színpadra, ezekre a mentorok ültetik le azokat a döntősöket, akiket a produkciójuk alapján továbbjuttatnának. A székek sorsa azonban nem fix, ha már mindegyik foglalt, akkor a zsűri bárkit felállíthat, a nézők pedig megszavazzák, hogy ki adja át a helyet, és kerül be a veszélyzónába, amelybe az első show végére heten jutnak. Közülük a közönségszavazatok alapján újabb 4 énekes mehet a második élő show-ba, míg a legkevesebb voksot kapó 3 versenyző kiesik az X-Faktorból.

Ennek alapján így alakult az X-Faktor első élő show-ja:

A 4 biztos továbbjutó a székesfehérvári Tamás Gabi, Stolen Beat, USNK és a Ricky and the Drunken Sailors voltak.

Szekér Gergő elég szavazatot kapott ahhoz, hogy benne legyen a második élő show-ban. A japán származású Takát is a nézők mentették meg a veszélyzónából, így a jövő héten újra bizonyíthat. A szavazatok alapján Kovács Pál és Arany Tímea is továbbjutott.

A döntősök közül Gáspár Laci egyik mentoráltja, Urbanovics Vivien, illetve Radics Gigi két mentoráltja, Balog Janó és Ölveti László esett ki, így számukra véget ért az X-Faktor.

Megosztás Facebookon