Sztárok

Détár Enikő külseje sokakat meglepett

A tegnapi Konyhafőnök VIP adásban Détár Enikő is megmutatta, mit tud. Több néző azonban nem annyira az ételét figyelte, hanem őt magát, és mindjárt kiderül, miért.

A Konyhafőnök VIP újításait vegyesen fogadták a nézők, sokan gondolják, hogy egy-egy szereplő továbbjutása nagyon megrendezett, de az NLCafé olvasóinak közel 60 százaléka arra szavazott, hogy jobb a mostani műsor a réginél. 

Mindennap 10 új híresség vonul be a stúdióba főzni, a tegnapi csapatban többek között ott volt Détár Enikő

 

A facebookon néhányan megjegyezték, hogy rá sem ismertek a színésznőre és próbálták kitalálni, mi történt vele. „Atyaég mi történ az Enikővel? Fel sem ismertem…. Kicsit túltolta a plasztikát”  olvasható az egyik magyarázat. 

„Nem lehet, hogy csak felszedett egy kicsit? Csinosabb, mint olyan deszkán írja valaki más.

“NEM PLASZTIKÁZTATOTT.-. felszedett sokat és az antidepresszánsoktól esetleg a piától eltorzult felpüffedt az arca – mivel nem feszes, így szó sincs botoxról. Ijesztően néz ki, mintha fogatlan is lenne pedig csak kicsik a fogai a püffedt archoz képest olvasható egy vadabb feltételezés, amit már mások kértek ki Détár Enikő nevében. 

Mi még adunk egy másik magyarázatot, amihez érdemes belenézned a lenti videóba, de kérlek, mondd el, hogy látod.

Détár Enikő arcával adás előtt semmi gond nem volt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top