Sztárok

Csisztu Zsuzsa: „…az összeomlás szélén búcsúznom kellett…”

Könyvírás közben feltörtek benne az emlékek. Csisztu Zsuzsa és férje két gyermeket nevelnek.

A Bors szemlézte a műsorvezető Kisgyerek, kisgond, ez valami vicc? című új könyvét. Csisztu Zsuzsa és férje, Ketskés Norbert évek óta él boldog házasságban. 2007-ben született első fiuk, Krisztián. Elevenen él ez az időszak az egykori tornászban. 

Amikor életem legdrá­maibb pillanatában, szinte az összeomlás szélén búcsúznom kellett imádott Édesanyámtól, már ott lüktetett bennem egy aprócska kis élet… Ma már tudom, hogy ez a fantasztikus asszony, az Édesanyám távoztában rendezte el, hogy megszülessen bennem a legnagyobb vigasz, az első fiam, Krisztián… Igen, ez az a vasárnap, amit anyák napjaként ünneplünk, és ott voltam én, először anyaként ezen az ünnepen. A felismerés mint egy tőrdöfés hatolt a szívembe, hogy amikorra végre én is anya lettem, nekem nem volt kit fölköszöntenem. Zokogva, vigasztalhatatlanul, a kezemben a négynapos, gyönyörű és egészséges kis hapsival. És ezek nem örömkönnyek voltak…

Csisztu és férje második gyermeke, Adrián Mihály 2013-ban jött világra. „Ez a könyv terápiás is volt, mert ez a nagyjából 10-11 év arról szól, hogy milyen dilemmákkal néz szembe a szülő” – mondja Csisztu.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top