Sztárok

Mazsi dolgozott Berki helyett, de náluk ez normális

A legbátrabb páros tegnapi adásában bebizonyosodott, hogy a Berki sem képes mindenre. A kommentelők nem kímélték a párt, erős kritikát kaptak.

Berki Krisztián és Mazsi kapcsolatát sokan már az elején temették, ők azonban rácáfoltak a rosszindulatú kommentekre. Sokakat meglepett, amikor kiderült, ők is elutazta Máltára, hogy megnyerjék a legbátrabb páros címet. Tegnap azonban nem szerepeltek túl fényesen: az első játékot feladták, így nem kaptak pénzt. Sokan csodálkoztak, amikor Berki a párjára bízta a munka nagy részét: Mazsi kereste a kellékeket, majd ő fűrészelt, mindeközben a műsorvezető a ketrecbe kapaszkodva nézte, hogyan dolgozik a párja.

A többi páros és a műsorvezetők is savazták Berki Krisztiánt, a kommentelőktől pedig egy újabb adagot kapott. 

Mazsi, minden tiszteletem a tiéd, hogy bevállaltad ez a műsort ezzel a kreténnel. Azt hiszem, most már látnod kell, hogy mennyire a Berki ellen van mindenki! Tök rossz látni, hogy vele együtt megbélyegeznek téged is! És ne tagadd, mert egyértelműen látszott rajtad a műsorban. Nem értem, mit akarsz tőle még mindig. Undorító az egész ember! Kb. senki nem akarja hogy bent maradjatok! Ez így nektek jó érzés?

– írta az egyik hozzászóló Berki Mazsi képéhez, azonban ezúttal nem akadt olyan követő, aki megvédte volna az egykori focikapust. 

Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is: 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top