Sztárok

VV Csoki parittyázna Ginuval, jelentsen ez bármit is

VV Csokitól már az első adás óta folyamatosan halljuk a „parittyázás” kifejezést, amiről a mai napig sem tudhatjuk 100%-osan, hogy mit is jelent. Talán most közelebb kerültünk a megoldáshoz!

VV Csoki az első naptól kezdve rápörgött Renire, azonban a lány – állítása szerint – három férfival volt korábban, ami azt jelenti, hogy megválogatja a partnereit, így még nem engedte be az ágyába az afroamerikai fiút. Közben azonban megérkezett VV Ginu, aki egyből lecsapott Csokira. Persze ez nem tetszik VV Reninek, aki még mindig nem tudja eldönteni, hogy mit is érez a fiú iránt. Ahogy mondja, ez nem szerelem, de több mint barátság, viszont szexuálisan nem annyira vonzza. 

Ettől függetlenül nagyon féltékeny, ha Csoki Ginuval csókolózik, vagy csak elvonulnak valahova kettesben. Mindeközben Csoki véleményét is megtudtuk a két lánnyal kapcsolatban: 

Ginu igazából bármikor parittyázna velem. Úgy vagyok vele, ha azt mondom neki, hogy aludjunk a nyugiszobában ketten holnap, szerintem már holnap parittyáznánk. A Renit tényleg kamázom, de az a baj, hogy nincsen meg az a… Az a… Szóval nem parittyázom. Sokszor őt ölelgettem, de sokszor Ginura gondolok

– mondta VV Csoki, akire mind a két lány pályázik – egyikük titkon, másikuk pedig nem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top