Sztárok

Kulka János a népszerű sorozatban vállalt szerepet

Három év után először láthatjuk Kulka Jánost tévésorozatban, mégpedig ma este a Bogaras szülőkben. Íme az első videó a szerepléséről.

A Bogaras szülők a TV2 új sorozata, amelyben sok ismert színész vállalt már szerepet. Többek között a szigorú tanárnőt alakító Ónodi Eszter vagy az Aranyélet óta még népszerűbb Danis Lídia. Most pedig Csákányi Eszter férjeként Kulka János is csatlakozott a csapathoz. 

A színész, aki hétvégén ünnepelte a hatvanadik születésnapját, egyelőre csak egy mellékszereplője a karácsonyi epizódnak. 

Íme Kulka János jelenete a Bogaras szülők sorozatban: 

Utoljára 2015-ben vállalt Kulka sorozatszerepet, a stroke-ja után az is kiderült, hogy fel akart hagyni a színészettel. A rajongói legnagyobb örömére mostanában többször és feltűnt már, ráadásul hatalmas sikert aratott az a film, amiben Kulka a stroke után először vállalt szerepert

„Megelégeltem, fáradt voltam, kimerített a folyamatos megfelelési kényszer, az állandó szorongás. Rájöttem valamire, de nem tudom már, mire. Elegem lett. Túl sok feladat, minden este fölmenni a színpadra, más vállalások… Féltem, nem tudok úgy teljesíteni, ahogy elvárják, ahogy én elvárom magamtól” mesélte az X – A rendszerből törölve című film kapcsán. 

Kulka János a Bogaras szülőkben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top