Sztárok

Ingyen koncertet ad Sting és Shaggy a Hősök terén a jövő héten

Sting és a jamaikai-amerikai énekes Shaggy ad ingyenes koncertet jövő héten, november 24-én Budapesten, a Hősök terén a Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából. A szervezők több tízezer emberre számítanak.

A hvg.hu szúrta ki, hogy a Szerencsejáték Zrt. több lapban is megjelentetett olyan hirdetéseket, miszerint november 24-én este 6 órától ingyen koncertet ad Sting és Shaggy a Hősök terén. A hirdetések szerint a hírességek előzenekara a Punnany Massif lesz.

Sting és Shaggy jelenleg közös lemezüket, a 44/876-t turnéztatják Európában, többek között Csehországban és Lengyelországban is koncerteznek a napokban.

Sting legutóbb 2017 őszén lépett fel Budapesten a 57th & 9th európai turnéja keretében. Az énekes 10. alkalommal játszik Budapesten: első magyarországi koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban játszott. 2004-ben 250 ezer ember előtt lépett fel az ingyenes Kapcsolat koncerten a fővárosi Felvonulási téren, majd 2012-ben a Sportarénában koncertezett.

John Parra/Getty Images/AFP

Shaggy, azaz Orville Richard Burrell jamaicai énekes – akinek a nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Oh Carolina, a Boombastic, az It Wasn’t Me” vagy az Angel – és a brit sztár 2018 áprilisában jelentette meg közös lemezét, a 44/876-ot, amelyet az Egyesült Királyság és Jamaika szigete inspirált: az album címe is a két ország körzetszámából áll össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top