Sztárok

ÉNB Alexa és férje egy szőke nővel is együtt él

Meglehetősen furcsa felállás alakult ki Koholák Alexa spirituális férje körül két nővel.

Elképesztő, de még mindig tartogat meglepetéseket ÉNB Alexa szerelmi élete. A fiatal lány rekordgyorsasággal ment hozzá huszonhat évvel idősebb párjához, aki nem mellesleg egyben a spirituális vezetője is. Cserébe Alexában él tovább a férfi korábbi feleségének a lelke, szóval valószínűleg a kapcsolat több mint harmonikus.

És miért ne lenne az, ha nem csak lélekben vannak benne hárman, hanem személyesen is? A Bors személyesen Alexától tudja, hogy egy másik nővel „osztozik férjén” a volt realitysztár.

Koholák Alexandra párja, Balázs

„Ő több mint a barátnőm, sőt úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt a legjobb önkéntesünk. Ő áll hozzánk a legközelebb. Mi így hárman együtt élünk” – nyilatkozta Alexa.

A lány azt is elárulta, hogy már ő is spirituális tanácsadó, férje mellett dolgozik, és rengeteg ismert ember is megfordul náluk. „Otthon senkit sem fogadunk, ott csak mi hárman vagyunk” – tette hozzá sejtelmesen Alexa. A lap úgy tudja, a titokzatos másik nő nemrég felvette Alexa férjének vezetéknevét, legalábbis a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top