Sztárok

VV Cintike a kiesésről: „Vegyes érzelmeim vannak”

VV Cintike könnyek között mesélt érzéseiről, és elárulta: még a 36 millió forintról is lemondana, csak hogy ismét ott lehessen a luxusbörtönben.

VV Cintike előtt nagy karrier állt a villában, hiszen az ő kirohanásaitól volt hangos az egész show. Nemrég múltbéli tragédiáiról vallott az exvillalakó, aztán ő volt az első, aki szexelt a luxusbörtönben, és még folytathatnánk. Úgy látszik, ez a viselkedés nem volt túl szimpatikus a nézőknek, és végül a két legkevesebb szavazatot kapó lány közül neki kellett elhagynia a Való Világot

Így reagált: 

„Nagyon vegyes érzéseim vannak: mérges vagyok, szomorú és csalódott. Nem gondoltam volna, hogy pont én esek ki elsőnek. (…) Ez van, az biztos, hogy a Krisztiánnak fogok szurkolni, hogy megnyerje. Egy hétig voltam a villában, jó volt nagyon, nem akarok hazamenni, lehet, visszakéredzkedek. Nem is kell a 36 millió, csak hadd legyek bent” – mondta VV Cintike a kiesése után. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top