Sztárok

Sebestyén Balázs kívánságokat teljesít

Sebestyén Balázs sokszor titokban, de rengeteget jótékonykodik. A rádiós leginkább a gyerekeknek gyűjt, egy új kezdeményezésben is szerepet vállalt.

Valódi önzetlen embereket keres az UNIQA Biztosító támogatásával felhívást közzétevő Csodalámpa Alapítvány. A másfél hónapos megmozdulás során egy igazán látványos, élő térképen követhetjük nyomon, melyik ország-, városrész vagy éppen kerület a legaktívabb. Kiderül, hol él a legtöbb olyan ember, aki valóban szeretne segíteni, megragadva e különleges lehetőséget. Olyan közismert hírességek is Csodabogarakká váltak már, mint Rudolf Péter  Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar gátfutó, Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó, Sebestyén Balázs televíziós és rádiós műsorvezető, akik hozzájárulásukkal szeretnének minél többeket inspirálni arra, hogy részt vegyenek ebben a nagyszerű összefogásban.

Sebestyén Balázs számára nem ismeretlen az alapítvány munkája. „Szülőként rendkívül érzékenyen érint a témakör, és kötelességemnek érzem segíteni. Számos esetben dolgoztam már együtt a Csodalámpa Alapítvánnyal, és több különleges kívánság teljesítésében vállaltam már szerepet, így nem kérdés, hogy ez alkalommal is támogatom őket” – tette hozzá a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top