Sztárok

Nagyon szép Meghan Markle kanadai lakása

Nem jellemző, hogy a királyi család tagjairól szelfiket látunk, olyat meg pláne nem, amelyek a hálószobájukban készültek. Meghan Markle ebben is kivétel.

Meghan hercegnével kapcsolatban néhány hír állandó: hogy éppen mit vett fel, és ezért vagy szidják vagy dicsérik, valamint az, hogy mit tesz, ami egyáltalán nem való a királyi családban. Ide sorolhatjuk az autogramosztást vagy azt, hogy az okostelefonja egy hivatalos rendezvényen a kezében volt, miközben üdvözölték őket. A mostani szelfikre azonban jó mentsége van, hiszen ezek még akkor készültek, amikor nem ilyen szigorú etikett szerint kellett élnie. 

Akkoriban Meghan Markle szerette lefotózni magát ébredés után: 

Egy ilyen Meghan Markle nyilvános poszt már elképzelhetetlen

Ez persze csak egy a képek közül, és ha lapozgatsz, megnézheted például azt is, hogyan ünnepelt Meghan Markle, vagy hogy milyen cukik a kutyái. De lentebb az is kiderül, hogy olyan a cipőgyűjteménye, amire sok nő vágyik. Vagy ha a cipőkre nem is, de a gardróbra egészen biztos. 

Az akkoriban színésznőként dolgozó Meghan lakását profi fotósok örökítették meg, így most mi is gyönyörködhetünk benne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top