Sztárok

Kefir párja már nem kíséri el az énekest

Kefir úgy döntött, hogy meghúzzák a határt munka és magánélet között. Az énekes ezért megkérte kedvesét, hogy maradjon távol a koncertjeitől.

Baráti összejövetelnek indult az a lakomázás, amelyre Kefir és kedvese, Mariann invitálták meg Tinát és Emiliót. A négyes régóta barátságot ápol, ám most úgy gondolták egy középkori falatozás közben kibeszélik az elmúlt időszak történéseit. Itt bukott ki Tinából az, amire senki sem számított. „A házasság kötelék, de Emilio és én szinte egy percet sem töltünk külön. Még a fellépéseire is el kell kísérnem, szívesen megyek, de ez idő alatt akár mást is csinálhatnék, például a barátnőimmel is találkozhatnék” – mondta Tina Mariannak, aki egészen máshogy áll ehhez a kérdéshez.

„Én nem igazán járok el a barátnőimmel. Szívesen mennék a fellépésekre is, de inkább otthon várom őt” – mondta Kefir kedvese, akinek párja húzta meg a határt. „Mariann csak ritkán jön el a fellépéseimre, például ha olyan helyen lépek fel, amihez neki is kötődése van, mint a nyíregyházi koncert, akkor el szokott jönni. Egyébként nem, ez nekem olyan, mint a munkahely. Ráadásul ha az én párom ott van, akkor jogosan mondja a többi zenész kollégám, hogy ők is hozzák a párjukat, és akkor máris kevésbé tudunk a munkára koncentrálni. Másrészt Mariann egy-egy koncerten többször volt féltékeny, persze teljesen indokolatlanul. Ezért is kellett meghúznunk ezt a határt” – mondta Kefir a Sláger TV-n látható Drága családomban.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top