nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Tóth Vera: „Kicsit el kell vonulnom”

Tóth Vera: „Kicsit el kell vonulnom”

Tóth Vera a közösségi oldalán üzent a rajongóknak: egy ideig nem tud színpadra lépni, súlyos betegségben szenved.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az utóbbi időben Tóth Vera fogyása mindennapos téma volt, azonban emellett rengeteget dolgozott, egy héten többször is fellép, emellett sokat próbál. A Tóth lányok évekig egy házon osztoztak, azonban egy héttel ezelőtt Vera végleg elköltözött, méghozzá Budaörsre, egy csodaszép helyre. A sok dolog megviselte a szervezetét és a hangját, súlyos kórt diagnosztizált nála az orvosa, így most egy időre elbúcsúzott a közönségétől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kedves Közönség, Kedves Zenésztársak, Megrendelőim! Akármennyire is szeretném, az elkövetkezendő két-három hétben kicsit el kell vonulnom csendben szemlélni a világot és némának kell lennem, akárhová is megyek. Ma reggel súlyos hangszálgyulladást diagnosztizált nálam a fül-orr-gégészem. Végtelenül sajnálom, de az összes koncertemet le kellett mondanunk a menedzseremmel az elkövetkezendő időszakban, hogy elkerüljük a szövődményeket és az esetleges hangszalag műtétet. További vizsgálatokra jövő héten kerül sor. Dr Doleviczényi Péter vizsgált, aki a Péterfy Sándor utcai kórház fül-orr-gégész főovosa. Köszönet neki a gyors kezelésért! El vagyok tiltva az énekléstől egy kis időre. Igyekszem ezt a nyugalmat a gyógyulásomra fordítani és kérem a megértéseteket! Nemsokára újult erővel térek vissza és meghálálom a türelmet. Küldjetek sok gyógyenergiát.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

„Akármennyire is szeretném, az elkövetkezendő két-három hétben kicsit el kell vonulnom csendben szemlélni a világot, és némának kell lennem, akárhová is megyek. Ma reggel súlyos hangszálgyulladást diagnosztizált nálam a fül-orr-gégészem. Végtelenül sajnálom, de az összes koncertemet le kellett mondanunk a menedzseremmel az elkövetkezendő időszakban, hogy elkerüljük a szövődményeket és az esetleges hangszalag műtétet” – írja Tóth Vera a közösségi oldalán, valamint azt is megosztotta, hogy további vizsgálatokra van szükség.

Fotó: Instagram

Megosztás Facebookon