nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Egy képen Szinetár Dóra kislánya és kisfia

Egy képen Szinetár Dóra kislánya és kisfia

Szinetár Dóra kislányát nagyon régen láthattuk, így mind megörültünk, amikor közös képet posztolt Zorkáról és Benjaminról.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nemrég Szinetár Dóra szoptatós fotóján akadtak ki a kommentelők, azonban ez a színésznő szerint teljesen természetes. Dóra ragaszkodik a nézeteihez, nem a trendeknek él. Ahhoz azonban tartja magát, hogy a gyerekeit nem akarja a nyilvánosság előtt felnevelni, így szinte alig láthatjuk Zorkát és Benjamint elölről – bár a rajongók bármilyen képnek örülnek. 

„Szolnoki Peti barátom kicsit megvarázsolta a képet… na, így aztán tényleg király!” – írta a fotóhoz Szinetár Dóra. Bereczkiék lánya már olyan nagy, hogy szinte fel sem ismertük a fotón, csak a színésznő hashtagei segítettek. Persze Benjamin is szépen cseperedik. 

Fotó: Instagram

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon