Sztárok

Évtizedes titokról rántja le a leplet Czutor Zoli

Czutor Zoli már nagyon régóta a szakmában van, így mint mindenkinek, neki is van olyan titka, amiről eddig nem beszélt.

Annak ellenére, hogy Czutor Zoli sokszor kendőzetlenül megmondja bárkinek a véleményét, zenészberkekben valósággal imádják, nem csoda hát, hogy számos szakmabeli barátja és haverja van. Ki gondolná, hogy mégis akad olyan, akivel vakvágányra futott a kapcsolata? Az énekes-zenész erről a Zeneposta most szombati adásában beszél, igencsak meglepve ezzel a házigazdát, Abaházi Csabát.


Czutor Zoli hihetetlen energiáiról híres, és egyszerűen képtelen lassítani! Többek közt legújabb projektjéről is elárul részleteket, amellett, hogy egy eddig nem ismert sztorit is megoszt a tévénézőkkel, amely dalszerzői tevékenységéhez köthető. „Az egyik első dalszerzői felkérésem Dopemantől érkezett. Annak idején, amikor felfutóban volt, akkor csináltunk egy közös dalt. Kisebb-nagyobb felkérések persze most is vannak. Vagy énekelnem kell, vagy hangszerelni, vagy pedig szöveget írni. A tőlem legtávolabb talán Rácz Gergő zenei világa állt. Ő egy nagyon igényes előadó, de az a világ teljesen más. Mindenkit buzdítok rá, hogy mozduljon ki a komfortzónájából, mert nagyon tanulságos. Előfordult, hogy felkértek, hogy írjak meg valakinek egy szöveget, ami végül nagyon találó lett, csakhogy annyira érzékeny pontra tapintottam, hogy az illető ezt olyannyira nem akarta felvállalni, hogy halálosan megsértődött rám, pedig előtte nagyon jóban voltunk” – árulja el.


 A sikeres zeneszerző most ismét új fába vágta a fejszéjét; most a színpadot célozta meg, színházi darabhoz komponál.  „Ha tehetném, sokkal több színpadi darabhoz írnék zenék. Korábban is már közreműködtem kisebb-nagyobb színházi projektekben, amikben a punktól a barokkos parafrázisig alkottam. Az új darab pedig egy bibliai témából készül, ám mai köntösbe öltöztetve. Egészen nagy nevek lesznek a főszerepekben, és körülbelül másfél év múlva fogjuk bemutatni” – meséli lelkesen Zoli, aki számos kulisszatitkot megoszt még a nézőkkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top