nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Végre egy képen Yvonne Dederick három gyereke

Végre egy képen Yvonne Dederick három gyereke

Yvonne Dederick nagyon sokat beszél a lányáról, azonban a fiairól csak ritkán mutat képet. Olyan pedig még talán nem is volt, hogy mindhárom gyereke egy fotón szerepelt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Yvonne Dederick nagyszerű anya: amellett, hogy a lánya zenei karrierjét menedzseli, a fiaira is nagyon sok időt szán, persze őket teljesen máshogy neveli. Yvonne a magánéletében nagyon szókimondó, szerinte a lánya ezt örökölte tőle, azonban a fiai visszafogottak, és nem is nagyon vágynak a szereplésre. Most mégis megosztott egy családi fotót a luxusfeleség. 

„Egy nő legyen erős, legyen érzelmes, gondoskodó, bölcs, türelmes, ha anya, akkor felelősségteljes és bátor, ha nem anya, akkor is hűséges barát és társ. Egy férfi legyen erős, legyen érzelmes, gondoskodó, bölcs, türelmes, ha apa, akkor felelősségteljes és bátor, ha nem apa, akkor is hűséges barát és társ. Ilyen egyszerű! És főleg véletlenül se tökéletes legyen egyik sem” – írta a képhez Yvonne Dederick, felhíva a figyelmet arra, hogy mennyire fontos, hogy a gyerek mit lát otthon, és hogy neveli a szülő. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon