Sztárok

Dávid nyerte a Survivort, mégis Fanninak gratulálnak

Eltérő szempontok alapján csapnak össze az indulatok a tegnap esti Survivor óta, amikor kiderült a nézők számára is, hogy Dávid lett a győztes. Sokan mégis inkább Fanninak gratulálnak.

Bár a Survivor során rengeteg kritikát kapott Gábor azért, ahogyan viselkedett, azt nem lehet elvitatni tőle, hogy bármit megtett a barátaiért, és gyakorlatilag neki köszönhető, amiért Dávid a jó fiú szerepében tudott maradni. Még az utolsó pillanatban sem árulta el, mennyire megvezette Dávid a másik Survivor-játékost, Tomit, aki így az érzelmeire alapozva nem Fannira tette a voksát. Pedig sokak szerint a lány jobban megérdemelte volna. Ezt a Survivor Facebook-oldalán többen kifejtették, néhányan erős kritikával illetve Dávidot, miszerint a leggerinctelenebb Survivor-játékos nyert. Mások szerint bunda volt az egész, hiszen Dávid eleve csalással került vissza a Holtak szigetéről, ezt a prohardver.hu oldalán képek is bizonyítják, a csalás ott jól látszik, bár ezt inkább a szerkesztők rovására írják, sokan újrázást követelve.

A Survivor-döntő után lényegében még azok sem örültek felhőtlenül, akik a győztesre szavaztak a fináléban

Az idei év kétségtelenül hozott változást a játékban, és legalább annyit ért a taktika, mint a fizikai képességek. Ez is védhető felállás, hiszen egy igazán jó túlélőnek valóban szellemileg is tudnia kell irányítani, nem elég a testi fölény. A kitartás pedig szintén egy kulcsfontosságú rész, hiszen Fanni el sem jutott volna a döntőbe, ha feladja, amikor az elejétől őt pécézték ki a többiek. 

A Survivor döntője után sok hozzászóló kíváncsi arra is, mit gondolhatnak most a játékosok, miután már ők is megnézték a műsort, és nem csak az ott átéltek alapján vélekednek. Vajon most másképpen lenne? Vajon ha a nézők dönthettek volna, akkor ki nyeri a Survivort? Vajon Dávid fentebb említett csalása nélkül mondjuk éppen Robi és Fanni között dőlhetett volna el a több millió forint sorsa? Megannyi kérdés. 

Itt olvashatod, hogyan gratuláltak Fanninak a Survivor döntő után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top